Om ship it for charity

Ship It For Charity grundades i Augusti 2019 av Alex Nilsson. 

Tanken är att få pokerspelare runt om i landet  till att bli en "procentare" tillsammans med oss och därmed skänka procentandelar av sina eventuella pokervinster som  anordnas runt om i Sverige och i övriga Världen. 

En spelare väljer själv vilken välgörenhetsorganisation som man under det komna året vill spela för och därmed dela sina procent med.

Procenten man väljer att skänka är helt upp till spelaren själv ...
ALLA procent är viktiga och ingen procent är för liten... 

Det viktiga är att vi tillsammans gör en liten deal med oss själva för en bättre värld att leva i.

En spelare som ansluter sig till S.I.F.C får sin spelarprofil upplagd på www.shipitforcharity.com och på vår facebooksida med information om sig själv och till vilken/vilka organisationer man valt att spela för.

Spelarna kan i profilen också lägga upp sitt egna facebook-konto, twitter och/eller Instagramkonto så att den som önskar kan följa dem i de turneringar som hen anmält sig till under året.

En spelare som ansluter sig till oss kommer också med tiden att få information skickad till sig om de turneringar som  finns att spela runt om i världen och vi har en vision om att få med oss casinon och hotell runt om i världen att ge diverse rabatter och special-erbjudanden för spelare som är anslutna.

Tycker du detta låter toppen?  

Bli då en i "familjen" genom att  Kontakta oss här !

REGLER mm. SOM SKALL FÖLJAS FÖR ATT VARA MEDLEM I S.I.F.C

1. En medlem måste deltaga i minst en turnering om året där de också väljer att skänka den angivna procenten som man skrivit i sin profil här på hemsidan .
Man får räkna bort buy-in summan från sin vinst innan man räknar ut den procent som ska skänkas. 

 2. Den procent som spelaren lagt till i sin profil  kan ändras om man så önskar.
Detta skall meddelas oss i god tid innan man deltar i sin närmst kommande turnering som man tänkt att procentdealen ska gälla i. Under årets gång får man byta procentstorlek max 3ggr.Om den 4:e gången osv är mer procent än tidigare får man byta fler gånger. 

 3. Vi önskar såklart att man alltid har procentdealen mellan sig själv och sin valda organinsation i alla de turneringar som man spelar i men skulle det vara så att ni kanske deltar i en  turnering (speciellt de officiella och de offentliga turneingarna som finns) och att man innan den turneringen vet med sig att man inte kommer att skänka några procent till sin valda organisation pga vissa anledningar så vill vi att man meddelar oss detta i god tid innan. Vi är såklart förstående med att man ibland kanske spelar stejkad, har procent i andra spelare mm. Saker gör att man i just den turneringen väljer att avstå sin procent helt enkelt.

 4. Vi kommer att följa alla våra spelare så gott som det går under pokeråret både i stora och små turneringar för att framförallt heja, stötta och fira tillsammans men också för att se ifall inbetalningar till de diverse välgörenhetsorganisationer som man lovat skänka procent till verkligen sker.  Ser vi eller hör vi från andra att inbetalningar inte sker fast man spelat turneringar " i vårat namn" (alltså innan och under turneringen pratat om att man spelar för S.I.F.C och att man ska skänka procent om man vinner men detta inte görs) KOMMER man bli kontaktad av oss för att mottaga en varning. Alla kan glömma att betala in sin procent såklart men efter 2 varningar blir man utesluten från sidan.

3. Alla spelare som registrerar sig hos oss ska godkänna att vi under  "S.I.F.C Spelare" -sidan på hemsidan har tillåtelse att redovisa hittills inspelade totalsumman till alla de valda organisationer. Vi går såklart inte ut med hur mycket var och en av våra spelare har spelat in ifall de inte önskar det. Detta skall isf. meddelas vid registreringen av sin profil.  

4. Den medlem som enskilt skänkt mest pengar till sin /-a organisation/-er under ett kalenderår kommer att få en utmärkelse i form av ett offentligt erkännande och ett fint diplom från oss. För att kunna vinna denna titel krävs att man skickar alla de inbetalningar man gjort under året till oss.